Projecte Dinar en Família!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es i2-1.png

Hola Famílies!

Els vostres fills i filles es queden a dinar cada dia amb nosaltres?

Us agradaria conèixer com es un dia de menjador al Menjador del Vicente Ferrer?

Us proposem de nou l’activitat :“Dimecres en Família”. En aquesta activitat els familiars que vulgueu, podreu venir a participar del projecte del menjador, dinar amb  els vostres fills i filles i conèixer les activitats que s’hi fan.

Inscripcions

Cada dimecres a partir del 2 de novembre fins al dimecres 24 Maig, pot venir a dinar al menjador una família de forma gratuïta. Poden venir un màxim de 2 familiars.

Els familiars que volgueu participar haureu de posar-vos en contacte amb la coordinadora del servei per fer la vostra reserva mitjançant un email: menjadorvicenteferrer@gmail.com

IMPORTANT: NO ES POR RESERVAR PER TELEFON O WHATSAPP

L’ordre per poder venir a dinar serà l’ordre d’arribada dels emails. Avisar de que no tindrem en compte qualsevol email anterior a aquesta data 25 d’octubre octubre del 2022.

Funcionament

La coordinadora us rebrà i us explicarà el funcionament general del menjador. Dinareu tal i com ho fan els vostres fills/es. Dinareu amb els infants en una taula preparada per ells però seguint les mateixes normes i dinàmiques de funcionament del menjador que els propis infants us hi explicaran. Els familiars que vulgueu, podreu participar de les tasques educatives dels infants. També podreu participar de les activitats del joc etc.

L’horari de l’activitat serà al primer torn del servei del menjador, de 12.35 a 13.35 h.

En acabar l’activitat, us demanarem que empleneu una petita enquesta. Això ens servirà per poder millorar dia a dia.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la coordinadora del menjador, Clara.

Us hi esperem!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es i1-1.png