Projecte Dimarts en Família

Hola Famílies!

Els vostres fills i filles es queden a dinar  cada dia amb nosaltres? Us agradaria  conèixer la feina  feta per l’equip educatiu del menjador del VF?

Us proposem una nova activitat :“Dimarts en Família”. En aquesta activitat els pares que vulgueu: podreu venir a participar del projecte del menjador, dinar amb  els vostres fills i filles i conèixer les activitats que s’hi fan.

P1100719

Inscripcions

Cada dimarts a partir del 31 d’octubre fins  al 29 de Maig, podrà venir  1 família de primària y una família d’infantil a dinar al menjador de forma gratuïta. 2 representants tutors  màxim per alumne/a

Els pares que volgueu participar  haureu de  posar-vos en contacte amb la coordinadora del servei per fer la vostra reserva.

Funcionament

La coordinadora us  rebrà  i us explicarà el funcionament general  de l’espai , un cop això  estarem amb els vostres fills i amb el monitor  també podreu  participar de les activitats,  del joc etc.  Dinareu  amb els infants en una taula preparada per ells però seguint les mateixes normes  i dinàmiques de funcionament del menjador que els propis infants us  hi explicaran.  Els pares que vulgueu, podreu  participar de les tasques  educatives dels infants i  donar un cop de mà als educadors.

En acabat l’activitat.

 us demanarem que ompleneu un informe fent  un petita valoració de l’activitat i  de com veuen el projecte educatiu en general.

 

 

Anuncios